• 0 次(票) - 平均星级: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Köp Adidas Superstar Online
#1
Signaturränderna på sidan och hälfliken är färgade i en pastellfärgad "Purple Tint"-ton. Metalliskt guld animerar designen ytterligare eftersom det ger en glittrande finish till märkeselement på plösen, hälfliken och sidosidan. Köp Adidas Superstar Online Den mest avgörande egenskapen skulle vara de broderade trefoil-lapparna som appliceras på bakfoten på sidosidan. Dessa lappar uppvisar nyanser av rosa och lila för en gradienteffekt medan deras överlappande positioner skapar en skuggad look – en stilisering av trefoil-logotypen som har dykt upp på både adidas kläder och skor.
 [圖: WNO0241.jpg]

Efter att ha klätt upp Aloha Super tidigare under året, återvänder skatelegenden äntligen till den älskade Adidas Superstar Billigt Online. Här klär Gonzales siluetten nästan helt i "Core Black". Allt från läderöverdelen till plösen, skaltån, fodret och verktyget är gjort i neutral. Detta gör att "Schmoo"-fåglarna lättare kan flyga, deras nubuckfläckar uttalas inte bara i konsistensen utan också deras neonfärgade konturer.

Adidas Superstar Lägsta Priset är en av de igenkännliga siluetterna, med en ålder på över ett halvt sekel – ändå verkar designteamet på Three Stripes vara långt ifrån uttömda på idéer för att ytterligare lyfta skal-tå-stilen. För ett kommande arrangemang väljer Superstar pastellaccenter och kanaliserar ett "skuggat" trefoil-broderi. Som vanligt stoltserar paret med en vit slät läderbas och ser tå- och sulenheten består av matchande vitt gummi.

Den här nya färgsättningen av den tidlösa adidas-silhuetten kommer klädd i en överdel i vitt läder i kombination med mer vitt på skaltån, foder, sulan och snören. Adidas Superstar Träningsskor Det som verkligen får det här paret att sticka ut är användningen av Pulse Aqua manchester som noteras på Three Stripes och hälflikarna. Guldmärke på tungorna och sidotext avrundar sneakerns huvuddrag.

Stödrollen tar dock faktiskt strålkastarljuset, inspirerande silhuetter från Ozweego till Gasellen. Dam/Herr Adidas Superstar Den sistnämnda, till att börja med, hyllar Max, den älskvärda engelska fårhunden som stod vid prins Erics sida. Däremot är den förra mycket mer avskyvärd, med Ursula gömd längs insidan.

www.beastsole.com
  回覆


論壇跳轉:


正在瀏覽該主題的用戶: 1 隻魚