• 0 次(票) - 平均星级: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Goedkope Reebok Phase
#1
De relatie tussen Allen Iverson en Reebok gaat helemaal terug tot Al's draft class, toen de voormalige Reebok Phase Online Kopen vaak de Reebok Question op het veld droeg. Voortzetting van hun twee decennia oude samenwerking, voegt het duo een Reebok Question Mid toe die het concurrentievermogen en de eenheid viert die voortkomen uit wereldwijde deelname aan de basketbalsport. Deze nieuwe stijl heeft een eersteklas wit lederen constructie en grijze suède accenten op de teen en enkel - een afwijking van het gebruikelijke leer met parelmoer.

[圖: rb-dv8810-phase-1-pro-mu-1.jpg]

Elk van de bovengenoemde silhouetten is gekleed in een schone witte kleurstelling, hun leer, veters en voering zijn allemaal verstoken van tint. Reebok Revenge Lage Prijs De merkvensters langs de zijkant introduceren dan het dual-coast-thema, met de naam van Reebok in de rechtervoet en BAIT's de linker. Daarnaast kleden de Union Jack en Stars and Stripes respectievelijk de eerste en de laatste aan, wat overeenkomt met de eigen branding van de tong.

Goedkope Reebok Phase De veterloze silhouet is samengesteld uit een bovenwerk van zwart nylon en een suède neus voor duurzaamheid en een premium touch. Overlays zijn voorzien van gouden ruitvormige afbeeldingen als een verwijzing naar Edo Kiriko - een soort geslepen glas afkomstig uit Tokio. Met een geschiedenis die teruggaat tot de Edo-periode van 1603 tot 1868, onderscheidt Edo Kiriko zich door zijn ingewikkelde patronen die zijn gegraveerd met gereedschappen zoals slijpstenen. Een vleugje goud wordt verder toegepast op de branding op de hiel en tong om het zwarte bovenwerk te compenseren.

Terwijl zijn voorganger een aanleg had voor hardlopen overdag, is de "Dark Hyper" veel meer geschikt voor de after hours. Reebok Revenge Schoenen Voorbij zijn de witte en crème accenten; in plaats daarvan kleden verduisterde panelen zich meer wijdverspreid, waarbij niet alleen de teen, hiel en profiel worden geverfd, maar ook het grootste deel van de tussenzool. Tegelijkertijd fleuren levendige tinten geel en blauw het bovenwerk op, wat de aandacht vestigt op het geïntegreerde vectorlogo, de groeven van de tooling en de verschillende materialen van de schoen.

Talloze variaties van de Reebok Phase Heren/Dames hebben de releasekalender van Reebok in 2021 gestippeld, en het staat op het punt nog een tandje bij te steken met deze patriottische kijk op de meest herkenbare sneaker van Allen Iverson. Hier te zien in zijn aantrekkelijke getrommelde leren constructie, gebruikt deze Question Mid alles wat het silhouet zo'n onweerstaanbare schoen maakt in de drukke retroschoenenmarkt.

www.indsnkr.com
  回覆


論壇跳轉:


正在瀏覽該主題的用戶: 2 隻魚