• 0 次(票) - 平均星级: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ostaa Converse Chuck 70
#1
Korkean yläosan rakenne on edelleen tunnistetuin komponentti löyhästi käännettynä, kun nubukkipäälliset saapuvat turmeltuina minimaalisilla tähtilogoapplikaatioilla ja kolmiomaisella täplällä, joka ilmaisee "I AM THE SOLOIST" -tunnisteen peilikuvana. Ostaa Converse Chuck 70 Varvassuojat tasoitetaan puhtaalla kiiltävällä tavalla, ja suurin osa silmistä osuu varmasti muokattuun pohjayksikköön, jonka lisämuotit, laajeneva takakansi ja ylimääräiset brändäysmerkinnät luovat parin, joka sulautuu suunnittelijan päälinjaan.
 [圖: 21sep305.jpg]

Kun katsoin Chinatown Market Converse Chuck 70 Netissä :tä juuri aiemmin tänään, olisi sääli jättää huomioimatta koko paketti, jonka kaksi muuta säestystä ovat yhtä erilaisia. Hänen inspiroimiinsa taiteellisiin aiheisiinsa pukeutunut Joshua Vides -kolikkopeli on ääriään myöten täynnä hänen kehittyneessä visiossaan. Ensimmäinen, joka koostuu enimmäkseen yksivärisistä paleteista, on avoimin toony-muokkauksissaan, vaikka taiteilija tutkii nyt suuren osan itse mallista.

Pro Leather -parissa on mustat päälliset, jotka katkeavat Rayguns-väriset elementit. Converse Chuck 70 Parhaaseen Hintaan Sivulle on merkitty Conversen oma tähtimerkki, joka on asianmukaisesti värjätty kullalla, ja vihreä Rayguns-koripallologo painettu kantapään lähelle. Joukkuehenkeä edistävä kultainen ja punainen raita ulottuu mediaalisen puolen poikki. Tämä väriraita peittää myös Chuck 70:n valkoisen nahkaisen pohjayksikön etuosan. Tämän parin klassinen All-Star -merkki on vaihdettu samaan vihreään logoon, joka näkyy edellä mainitussa mallissa. Kuitenkin Rayguns-teemainen versio All-Star-logosta löytyy keskipuolelta, tiiminvärisen salamakuvan yläpuolelta.

Air Max 97:n julkaisun jälkeen joulukuussa, Undefeated kiertää Niken sateenvarjon kulman ja tekee yhteistyötä Conversen kanssa "FUNDAMENTAL" Kenkä Converse Chuck 70 -koneissa. Kuten pakkauksen kaima kertoo, värivaihtoehdot ovat yksinkertaisia, ja jokainen on pohjimmiltaan leikki Bostonissa toimivan kenkäbrändin olemassa olevilla tukipilareilla.

Tiger-naamiointikuviot on kudottu Undefeated-kankaaseen. Converse Chuck 70 Miesten/Naisten Kirjaimellisesti. Länsirannikolla sijaitseva putiikki on käyttänyt tuotteissaan selkeää camo-kuviota jo kauan sitten, sotilaateemaisesta asustaan ​​rajoitetun erän jalkineiden yhteistyöhön. Seuraavaksi nähdään Converse Chuck 70s -duetto, jonka nilkat leikataan antamaan enemmän keskimmäistä ulkonäköä, esitellään kahdessa uudessa värityylissä Desert and Forest.

www.fitnesskengat.com
  回覆


論壇跳轉:


正在瀏覽該主題的用戶: 1 隻魚